Whirlpool TDLR 65210 – cu incarcare verticala

Preţ Whirlpool TDLR 65210

Simplifică spălarea rufelor cu tehnologia inteligentă 6th Sense, a maşinii de spălat rufe Whirlpool TDLR 65210, care setează automat parametrii, astfel încât să asigure cel mai bun rezultat posibil. Preţul acesteia este destul de convenabil, mai ales că este dotată, pe lângă această tehnologie şi cu o multitudine de funcţii speciale.

Aspect Whirlpool TDLR 65210

Pentru design producătorul Whirpool a folosit o carcasă rezistentă de culoare albă, cu dimensiunile de 90 x 40 x 60 cm, putând fi încadrată în orice baie pentru a fi racordată la reţeaua de apă şi canalizare. Panoul de tip LCD ce se observă dispus pe maşina de spălat rufe, oferă o utilizare cât mai uşoară, afişând informaţii utile ce fac parte din programele de spălare. Tot pe acest panou este dispus şi un buton pentru selectarea programelor.

Caracteristici Whirlpool TDLR 65210

Whirlpool TDLR 65210 este o maşină de spălat rufe cu încărcare verticală, având o capacitate de încărcare de 6,5 kg. Face parte din clasa de eficienţă energetică A+++, oferind performaţe superioare atât pentru consumul de energie electrică cît şi pentru eficienţa cu care spală rufele. Viteza maximă de centrifugare este de 1200 rotaţii pe minut, ceea ce înseamnă că rufele vor fi stoarse în cel mai eficient mod, necesitând un timp scurt de uscare. Dotată cu un număr de 8 programe, rufele vor fi spălate fiecare după tipul său de ţesătură,  cu un anumit program dedicat. Programul rapid este dedicat spălării rufelor puţin murdare sau care necesită o reîmprospătare şi are o durată de 15 minute, la o temperatură scăzută a apei. Programul prespălare este dedicat articolelor rezistente la uzură din bumbac sau sintetice, foarte murdare. Programul antibacterial 95 este destinat spălării hainelor bebeluşilor şi a persoanelor cu pielea sensibilă, aceasta având rolul de a elimina bacteriile existente în ţesături. Programul redus de energie  detectează cantitatea de rufe, adaptând apoi cantitatea de apă atât cât este necesar şi având un consum redus de energie electrică.  Programul mix spală rufele din diverse tipuri de ţesături într-un singur ciclu de spălare. Funcţia de programare întârziată oferă posibilitatea programării spălării în avans cu până la 24 de ore. Aceasta a mai fost dotată şi cu sistem de blocare automată, oferind protecţie copiilor. Nivelul de zgomot al acesteia este destul de silenţios, având la spălare un nivel de zgomot de 59 dB, iar la centrifugare de 76 dB.

whirlpool-tdlr-65210

Review Whirlpool TDLR 65210

Maşina de spălat rufe Whirlpool TDLR 65210 a fost creată astfel încât să ocupe cât mai puţin spaţiu şi să ofere eficienţă în spălarea rufelor. Fiind creată cu tambur cu deschidere în sus, aceasta este ideală deoarece nu trebuie să mai stai aplecat pentru a băga sau a scoate rufele din cuvă. Toate informaţiile necesare sunt disponibile pe panoul de afişaj LCD cu care a fost dotată. Butonul selector este destul de sugestiv şi intuitiv, deoarece acestuia i-au fost atribuite de jur împrejurul său pictograme ale programelor. Cele 8 programe de spălare sunt adaptate fiecărui tip de ţesătură, astfel încât hainele să nu fie deteriorate după spălare. Deţinând cea mai înaltă clasă de eficienţă energetică, aceasta oferă un consum optim atât pentru energia electrică cât şi pentru timpul şi eficienţa de spălare. Programele speciale cu care a fost dotată oferă performanţe deosebite de spălare, rufele fiind protejate în funcţie de specificul fiecăruia. Datorită dimensiunilor ideale, aceasta poate fi dispusă în orice baie, deoarece ocupă un loc cât mai mic. Dacă te-ai săturat de maşina ta de spălat rufe, îţi recomand Whirlpool TDLR 65210, de care vei fi profund încântat.

Pro: clasa A+++. dotată cu funcţii speciale, tehnologia 6th Sense

Contra: nu deţine

.