Whirlpool TDLR 60210 – cu incarcare verticala

Preţ Whirlpool TDLR 60210

O maşină de spălat rufe care vine cu un preţ foarte convenabil, la reducere şi cu o garanţie inclusă de 24 de luni, cu posibilitatea de extindere. Maşina de spălat rufe cu încarcare verticală Whirlpool TDLR 60210, este dotată cu funcţii şi tehnologii, eficientă şi performantă, putând fi cumpărată de cei ce îşi doresc aparate electrocasnice de calitate, de pe unul dintre cele mai mari magazine online.

Aspect Whirlpool TDLR 60210

Whirlpool TDLR 60210 s fost creată cu un design deosebit, cu o carcasă de culoare albă, cu dimensiunile de 90 x 40 x 60 cm, putând fi dispusă în baie sau bucătărie în funcţie de opţiunile fiecăruia. Încărcarea făcându-se vertical, are dispus deasupra  un display digital,  generos, de tip LCD, intuitiv pentru a fi uşor de utilizat şi acest lucru dă maşinii de spălat un aspect inovator, modern şi foarte atrăgător.

Caracteristici Whirlpool TDLR 60210

Whirlpool TDLR 60210 este o maşină de spălat rufe, cu încărcare verticală, având dispus un panou de afişaj de tip LED şi face parte din cea mai bună clasă de eficienţă energetică A+++. Aceasta are o capacitate de încărcare de 6 kg şi o viteză de centrifugare de 1200 rotaţii pe minut. A fost dotată cu un număr de 12 programe de spălare, şi anume Programul rapid care are o durată de spălare de 30 de minute, la o temperatură a apei de 30 grade. Programul prespălare destinat înmuierii rufelor foarte murdare, Programul Antibacterial 95 care spală rufele la o temperatură de 95 grade înlăturând eficient bacteriile, programul bumbac, programul jeans, programul lână, program sintetice, program colorate, consum redus de energie, clătire intensivă, delicate, Mix, spălare manuală şi sport. Tehnologia Al 6-lea simţ a fost gândită şi proiectată pentru a oferă economie la energia electrică, apă şi detergent, prin sistemul de detectare a cantităţii de rufe, apoi alimentarea cu apă doar atât cât este necesar şi respectiv timpul de spălare mai scurt. Tehnologia Soft Opening este legată de tehnologia Drum up prin faptul că maşina de spălat rufe Whirlpool TDLR 60210, având un tip de încărcare verticală, după ce şi-a terminat programul de spălare, capacul nu se deschide brusc ci în sistem Soft, apoi tamburul în loc să coboare, rămâne ridicat până la golirea acesteia, oferind uşurinţă la accesul rufelor. Programarea întârziată se poate face cu până la 24 de ore înainte, putând programa spălarea la o oră dorită de tine. Nivelul de zgomot la centrifugare  este de 75 dB, iar la spălare de 59 dB, asigurând o spălare destul de silenţioasă. Greutatea de 62 kg, îi conferă stabilitate şi elimină vibraţiile în timpul spălării. Pentru siguranţa copiilor, aceasta a fost dotată cu sistem de blocare,  pentru a evita accidentele în timpul funcţionării. Pe display se pot vedea toate informaţiile şi procesele de spălare a maşinii de spălat.

whirlpool-tdlr-60210

Review   Whirlpool TDLR 60210

Masina de spalat rufe  Whirlpool TDLR 60210 a fost creată cu sistem de încărcare a rufelor în mod vertical, având o capacitate de încărcare a acestora, de 6 kg. Face parte din clasa de eficienţă energetică A+++, reprezentând cea mai bună clasă de reducere a consumului de energie electrică. Deţine un număr de 12 programe de spălare a rufelor, pe categorii de ţesături, dotată cu funcţii şi tehnologii de ultimă generaţie. Tehnologia Al 6-lea simţ oferă consum redus la apă, detergent şi curent electric, spălarea rufelor făcându-se într-un mod eficient.  Creată cu un design foarte atrăgător, cu display LCD, aceasta poate fi montată în baie sau bucătărie, dând o notă modernă acestora.

Pro: tehnologii de ultimă generaţie, tehnologia Al 6-lea simţ, 12 programe

Contra: încărcare verticală