Mașina de spălat rufe Slim Whirlpool AWS 71000 cu 6th sense

Whirlpool este la ora actuala unul dintre cei mai importanti „jucatori” de pe piata produselor electrocasnice. Fiecare masina de spalat (sau orice alt aparat electrocasnic) lansat de Whirlpool este asteptat de consumatori cu nerabdare, prin prisma inovatiilor din domeniu care au fost aduse in mod constant de catre acest producator. Foarte rar s-a intamplat ca americanii sa isi surprinda publicul cu produse de proasta calitate, iar masina de spalat rufe Slim Whirlpool AWS 71000 nu constituie o exceptie de la aceasta regula.

Ba mai mult, masina de spalat pe care dorim sa v-o supunem atentiei face parte din categoria celor mai performante electrocasnice existente pe rafturile magazinelor online din Romania. Si, in acelasi timp, o masina de spalat premium fabricata de Whirlpool!

Whirlpool AWS 71000 vine la pachet cu majoritatea atuurilor pe care vi le-ati dori din partea unei masini de spalat rufe. Totul raportat la un pret decent, in concordanta cu specificatiile sale.

DESIGN

Americanii au recurs la un design simplu, fapt ce transforma modelul recenzat intr-unul usor de amplasat in orice incapere a locuintei – baie, hol, bucatarie, etc. Incarcarea rufelor se realizeaza frontal, iar setarile necesare fiecarui ciclu de spalare sunt disponibile in partea superioara a hubloului. Parcurgerea programelor de spalare este intuitiva.

Afisajul de tip LED ne ajuta sa vedem mai usor ce program de spalare am selectat. Schimbarile ulterioare pot fi depistate astfel destul de rapid.

Pentru a reduce vibratiile generate in timpul centrifugarii, recomandam instalarea acesteia pe un covor din cauciuc.

CARACTERISTICI TEHNICE

Whirlpool AWS 71000 poate fi considerata o masina de spalat rufe dedicata consumatorilor ceva mai pretentiosi, care doresc sa isi stie in siguranta hainele introduse in cuva. Fapt pentru care a si fost conceputa cu o varietate de optiuni de spalare. Materialele mai pretentioase la spalare, cum ar fi bumbacul, articolele sintetice sau cele delicate, dispun de programe proprii, cu precizarea ca modelul ales de noi vine echipat, de asemenea, cu module pentru clatire intensiva, prespalare si mix. Tot aici merita mentionat si un modul special, la care se adauga Clean+.

De hainele pe care le spalati in mod frecvent, cum ar fi cele imbracate la jogging, se va ocupa programul pentru spalare rapida. Acestea vor fi ca noi dupa 15 minute, la o temperatura de 20 sau 30 de grade. Aveti posibilitatea de a selecta individual temperatura.

Tehnologia 6th Sense („Al saselea simt”) poate fi incadrata la inovatiile Whirlpool despre care aminteam inca din primele randuri. 6th Sense ii permite lui Whirlpool AWS 71000 sa foloseasca anumite programe speciale in functie de culoarea articolelor vestimentare aruncate in masina (haine colorate, negre sau incarcatura mixta). Astfel, negrul nu isi pierde din stralucire, iar posibilitatea transferurilor de culoare de la un articol catre altul este anulata inca din start.

Cu ajutorul acestei masini puteti spala pana la 7 kilograme la o simpla incarcare. O recomandam, deopotriva, atat consumatorilor care nu obisnuiesc sa spele zilnic, cat si familiilor cu multi membri, in special celor cu nou-nascuti. Clasa energetica A+++ constituie principalul motiv care o transforma intr-un electrocasnic util inclusiv in casele persoanelor care spala mai rar. Facturile la apa/ energie electrica vor scadea simtitor odata cu achizitionarea acestei masini de spalat, iar amortizarea investitiei se va realiza in maxim doi ani!

CONCLUZII

Aveti mai jos, punctual, motivele pentru care va recomandam sa achizitionati acest model si, respectiv, doua argumente contra gasite de noi!

PRO

  • design in linii simple, placut;
  • afisaj LED;
  • capacitate mare de incarcare;
  • clasa de eficienta energetica A+++;

CONTRA

  • mai putin silentioasa la stors;
  • manualul de instructiuni nu contine foarte multe detalii cu privire la modul in care am putea combina programele de spalare pentru rezultate spectaculoase;