Whirlpool AWS 61012 – masina de spalat cu Tehnologia unica AL SASELEA SIMT

Am cautat o perioada buna o masina de spalat,imi trebuia una de dimensiuni mici, puternica si eficienta.

Ei bine, am gasit masina de spalat Whirlpool AWS 61012 pe care o am de ceva timp si spre surprinderea mea este la fel de puternica si eficienta ca la inceput.

Se spune ca Whirlpool AWS 61012 are o tehnologie speciala Al Saselea Simt care ofera rezultate de economii semnificative ale resurselor , spalare excelente, usurinta in folosire exceptionala. Cand am auzit de aceata tehnologie am crezut ca e doar o chestie de marketing, dar am descoperit pe parcurs ca aceasta chiar functioneaza.

Pe langa viteza de centrifugare de 1000 rpm, capacitate de incarcare de 6 kg, aceasta masina de spalat are clasa A++, ceea ce inseamna ca aceasta masina de spalat face parte din clasa superioara de eficienta energetica.

 [/aff_button]

Whirlpool AWS 61012 are o varietatea de programe dedicate hainelor colorate, ceea ce pentru mine este un avantaj, garderoba mea e foarte colorata.

Dar sa stiti ca nu neglijeaza nici vesnica rochie neagra care merge la orice ocazie dar pe care nu o folosim foarte des si dorim ca dupa spalare sa nu para decolorata. Mai mult, nu neglijeaza hainele din bumbac, avand program special pentru hainele care ne sunt atat de confortabile.

Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Whirlpool AWS 61012

Diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C duce la economii de pana la 40% din energie.

Stii zilele calduroase de vara in care hainele doar se prafuiesc si nu au nevoie de spalare intensa.

Programul de spalare in 15 minute pentru acest tip de haine a fost conceput, hainele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti bucura de soare.

Avand foarte multe haine delicate,nu toate au cea mai buna calitate a materialului, se intampla sa imi gasesc un tricou preferat micsorat. Am descoperit la masina de spalat Whirlpool AWS 61012  un program dedicat hainelor delicate, care curata cu aceasi intensitate si la temperaturi scazute.

Whirlpool vine in ajutor cu o tehnologie inovatoare Clean+, este un ciclu multifazic,atunci cand folosesti un produs special pentru pete, optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate imbunatatite la spalare. Este perfect pentru acele pete care nu vor sa se indeparteze si nu mai este nevoie sa le pui la inmuiat de cu seara.

Pentru mine masina de spalat rufe Whirlpool AWS 61012 este cea mai buna alegere pe care o puteam face.