Whirlpool AWO/C 91400 – tehnologie adusa la pret accesibil

Am cautat o perioada buna o masina de spalat,imi trebuia o masina puternica si incapatoare, am familie numeroasa si sunt si obsedata de curatenie.

Am gasit  masina de spalat Whirlpool AWO/C 91400 pe care am achizitionat-o de ceva timp si spre surprinderea mea nu m-a dezamagit.

Pe langa viteza de centrifugare de 1400 rpm, capacitate de incarcare de 9 kg, aceasta masina de spalat are clasa A+++, ceea ce inseamna ca aceasta masina de spalat face parte din clasa superioara de eficienta energetica chiar daca capacitatea de incarcare este mare.

Whirlpool AWO/C 91400 are o tehnologie speciala Al Saselea Simt care ofera rezultate de economii semnificative ale resurselor , spalare excelente, usurinta in folosire exceptionala.

Am cautat pe internet mai multe despre aceasta masina de spalat si am descoperit multe opinii pro legate de varietatea de programe dedicate hainelor colorate, ceea ce pentru mine este un mare plus.

Cu toti avem in garderoba acea camasa neagra,eleganta care merge la orice ocazie si pe care o folosim destul de des si dorim ca dupa spalare sa nu para decolorata, exact asta face masina de spalat Whirlpool AWO/C 91400. Mai mult, nu neglijeaza hainele din bumbac, avand program special pentru hainele care ne sunt atat de confortabile.

Whirlpool AWO C 91400

Diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C duce la economii de pana la 40% din energie.

Programul de spalare in 15 minute pentru acest tip de haine a fost conceput, hainele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti bucura de soare.

Eu mai am o problema, grava din punctul meu de vedere, cu hainele ce nu pot fi spalate la temperaturi inalte. Am foarte multe haine delicate,nu toate au cea mai buna calitate a materialului, se intampla sa imi gasesc un tricou preferat micsorat. Am descoperit la masina de spalat  Whirlpool AWO/C 91400 un program dedicat hainelor delicate, testat si aprobat, de mine.

Ce imi place cel mai mult la aceasta masina de spalat este ca, vine in ajutor cu o tehnologie inovatoare Clean+, este un ciclu multifazic,acest program il folosesti atunci cand folosesti un produs special pentru pete. Programul optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate imbunatatite la spalare.Unele pete chiar nu vor sa se inlature asa ca folosim diferite produse de curatare, acest procedeu dureaza pentru ca trebuie lasat la inmuiat pata.

Incearca masina de spalat Whirlpool AWO/C 91400 si daca esti la fel de multumit/a ca mine, recomand-o cu placere!