Whirlpool AWO/C 81400 – Tine-ti hainele curate cu noua masina de spalat

E greu sa definesti ce ti-ar place cand vine vorba de o masina de spalat dar te gandesti in mare. Sa fie buna si folositoare, si de ce nu, sa nu consume foarte mult. Dar sa fie incapatoare.

Mi-am cumparat masina de spalat 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 81400, o am de ceva timp de acum si chiar sunt multumita.

Am intrebat stanga-dreapta, m-am documentat, ca si tine, am citit si am auzit de aceasta masina de spalat rufe  multe opinii pro legate de varietatea de programe dedicate hainelor colorate, ceea ce pentru mine este un mare plus.

Whirlpool vine in ajutor cu o tehnologie inovatoare Clean+, este un ciclu multifazic,atunci cand folosesti un produs special pentru pete, optimizeaza performanta acestuia si ofera rezultate imbunatatite la spalare.Unele pete chiar nu vor sa se inlature asa ca folosim diferite produse de curatare, acest procedeu dureaza pentru ca trebuie lasat la inmuiat pata.

Cu totii avem aceeasi problema, transferul de culori intre rufe. Avand foarte multe haine colorate,nu toate au cea mai buna calitate a materialului, se intampla sa imi gasesc un fata de masa in valuri de culori. Am descoperit la masina de spalat 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 81400 un program dedicat culorilor deschise, l-am testat si chiar ajuta.

Mai mult, 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 81400  nu neglijeaza hainele negre, avand program special pentru hainele de culori inchise. Acest program protejeaza culorile inchise de decolorare. Toti avem in garderoba acea bluza neagra care merge la orice ocazie dar pe care nu o folosim foarte des si dorim ca dupa spalare sa nu para decolorata, exact asta face acest program de spalare.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO C 81400

Programul de spalare in 15 minute pentru acest tip de haine a fost conceput, expres pentru zilele calduroase de vara in care folosesti hainele doar cateva ore si nu au nevoie de spalare intensa. Hainele nu se deterioreaza iar tu nu pierzi timp dupa masina de spalat si te poti bucura de soare.

Pe langa viteza de centrifugare de 1400 rpm, cu aceasta viteza poti fi sigur ca hainele subtire nu o sa aiba nevoie sa stea prea mult timp la uscat, vor iesi aproape uscate din masina de spalat. Capacitate de incarcare de 8 kg, aceasta masina de spalat are clasa A+++,ceea ce inseamna ca economia energetica pe care o faci per spalare nu e foarte mare dar timp de 1 an este considerabila.

Daca eu nu te-am convins sunt sigura ca masina de spalat 6th Sense Colours Whirlpool AWO/C 81400 te va convinge.