Vonino MusicPAD H1 – tableta speciala de 7 inch pentru muzica!

Ideala pentru pasionatii de muzica si distractie, Vonino MusicPAD H1 este o altfel de tableta ce extinde divertismentul dincolo de telefoanele mobile si tablete, dupa cum precizeaza compania, care a numit noua sa tableta inovatoare ca fiind un Smart Home Entertainment System, dispunand de un design elegant si minimalist pentru o buna dispozitie acasa, la birou sau in vacanta.

Cu specificatiile hardware a unei tablete normala, dar caracteristici speciale si aplicatii dedicate exclusiv pentru muzica, tableta de la Vonino este gadget-ul preferat de orice pasionat de muzica, indiferent de gen. Cele doua difuzoare stereo de 5 W ofera un sunet puternic si de inalta calitate pentru redarea melodiilor dumneavoastra preferate, avand acces gratuit la peste 30 milioane de melodii prin aplicatiile SoundCloud si Anghami, in timp ce copiii beneficieaza de aplicatia preinstalata YouTube Kids.

Tableta Vonino MusicPAD H1 are un display tactil (Capacitiv Multi Touch 5 puncte) de tip IPS LCD cu diagonala de 7 inch si rezolutie de 1024 x 600 pentru imagini la o calitate destul de buna, in timp ce panoul IPS ofera unghiuri largi de vizualizare si culori mai apropiate de cele naturale.Vonino MusicPAD H1

Pe partea de hardware, tableta de la Vonino dispune de o putere de procesare mare prin integrarea procesorului Rockchip RK3128 cu patru nuclee Cortex-A7 ce ruleaza la o frecventa de 1,2 GHz, iar solutia grafica integrata ARM Mali 400 a procesorului asigura o performanta grafica buna pentru o utilizare rapida a aplicatiilor si continutului multimedia. Alaturi de procesorul Quad-Core, tableta mai dispune de o memorie RAM de 1 GB, suficienta pentru navigarea pe internet si utilizarea normala, dar si de o capacitate de stocare de 8 GB de tip Nand Flash pentru salvarea melodiilor si a altor fisiere preferate.

Cu toate acestea, Vonino MusicPAD H1 include o baterie Li-Ion de 200 mAh ce ofera o autonomie de lucru de pana la 7 ore de redare audio, 6 ore de redare prin tehnologia Bluetooth si de pana la 3 ore de streaming video. In ceea ce priveste software-ul, sistemul de opeare este Android v5.1 Lollipop si vine cu caracteristicile speciale de streaming video, Bluetooth si audio.

1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Se încarcă...