Sony MHCGT4D – putere de la producatorul Japonez

Însuflețește-ți viața și emoțiile cu noul sistem audio Sony MHCGT4D  dând casei tale sunetul puternic pentru filme, sport și divertisment,  într-un sistem portabil. Dacă vrei să te bucuri de el la petreacerea unui prieten, acesta poate fi transportat foarte ușor bucurându-te de el și simțind cum noaptea prinde viață, ledurile pulsând și  sincronizându-se în ritmul muzicii, cu woofer-ul de 25 cm iar Cu Mega Bass sunetele joase devinind incredibile.

Printr-o singură atingere cu NFC,  poți reda instantaneu melodiile pe care le ai stocate în biblioteca ta digitala muzicală. Cu tehnologia S-Force Surround te apropii de fiecare scenă cu 2.1 canale de sunet. Apăsând butonul Mega Bass sunetele joase, tunătoare te vor face să le simți în tot corpul, în timp ce caracteristica DSEE îmbunătățește detaliile, redând sunetele de o calitate ireproșabilă, putând să te bucuri de calitatea fiecărei melodii. Produsul este disponibil în oferta emag.ro (verifică preț) și flanco.ro (verifică preț).

Sony MHCGT4D

Pentru configurare te poți conecta la porturi audio USB, HDMI  și Bluetooth, putând asculta tot ceea ce îți dorești. Cu acești conectori poți asculta  sunetul performant al jocurilor sau a muzicii redată de pe un player muzical. Dacă dorești să asculți știrile de la radio, te poți conecta cu ușurință la posturile de radio FM și AM. Cu Surround S-Force Front te poți bucura de coloana sonoră a fiecărui film, făcând să simți că te afli chiar în mijlocul acțiunii. Configurând difuzoarele pe o suprafață plană, vei crea un Home Cinema clasic acasă.  Arănjându-le în linie dreaptă vei economi spațiul casei tale. Conectând ambele difuzoare vei crea o bară de sunet ce poate fi montată sub televizor.

Sistemul audio Sony MHCGT4D este dotat cu roți și mâner extensibil, putând să-l transporți  oriunde vei dori. Luminile și sunetul pot fi controlate foarte ușor cu ajutorul mișcării mâinilor. Poți modifica luminile difuzoarelor și efectele de sunet  DJ cu ajutorul controlului prin gesturi. La petrecerea cu prietenii poți iniția un concurs karaoke, jucându-te cu efectele de ecou și fader. Cu aplicația Fiestade pentru iOS și Android poți prelua controlul petrecerii prin simpla mișcare a încheieturii mâinii.

Sistem audio Sony MHCGT4D este un sistem audio format din 3 boxe frontale, ce are un design inovator cu carcasa de culoare neagră având încastrate leduri colorate. Dacă îți dorești calitate a sunetului dispozitivelor pe care le deții,  îți recomand Sistemul audio Sony MHCGT4D. 

0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Se încarcă...