INDESIT IWC 61051 – producatorul Italian aduce o noua masina de spalat rufe

Indesit este o companie Italiană producătoare de electrocasnice, fiind al doilea mare producător de electrocasnice din Europa.

Maşina de spălat Indesit IWC 61051 are o capacitate de încărcare frontală de 6 kg şi face parte din clasa de eficienţă energetică la spălare A+ şi clasa de eficienţă energetică la centrifugare C. Aceasta deţine mai multe funcţii şi programe speciale, pentru ca tu să te poţi bucura de tehnologia inovatoare de la Indesit, cu rezultatul unor rufe spălate eficient.

Funcţia Eco Time îţi permite să speli o cantitate mai mică de rufe, cu o sarcină de până la 3 kg, rufe ce sunt mai puţin murdare, din bumbac sau din material sintetic, economisind cu până la 40% energia electrică şi apa.

Funcţia Energy Saver este destinată hainelor din bumbac, hainelor sinterice şi Jeans-ilor, permiţând o economie de energie electrică de până la 70%, datorită optimizării consumului de apă.

Programele speciale sunt oferite de Indesit intr-un număr variat, pentru a avea rezultate optime de spălare, a tuturor tiputilor de ţesături, în funcţie de nevoi.

Indesit IWD 71252 C ECO EU

Programul special Sport a fost creat pentru spălarea echipamentului sportiv în condiţii de protecţie, pentru a evita degradarea ţesăturii.

Cu opţiunea Delay Timer poţi programa maşina de spălat în intervalul orar dotit de tine, iar aceasta va porni în mod automat la ora programată.

Cu programul de spălare încălţăminte nu vei mai avea grija pantofilor ce se murdăresc la prima purtare, deoarece aceştia pot fi spălaţi fără niciun efort din partea ta.

Viteza de centrifugare a maşinii de spălat INDESIT IWC 61051 este de 1000 de rotaţii pe minut şi deţine un număr de 16 programe, cu tehnologii şi funcţii speciale.

Are un consum mediu anul de apă de 8643 litri. Nivelul de zgomot la centrifugare este de 76 dB, ceea ce înseamnă că nu deranjează auzul foarte tare, iar nivelul de zgomot la spălare este de 58 dB, ceea ce înseamnă un nivel de zgomot redus.

Dimensiunile sale sunt de 85 x 59,5 x 53,5 cm iar greutatea de 66,5 kg. Cu aceste dimensiuni se poate încadra perfect în mobilierul băii sau a bucătăriei tale.

Are un design inovator, slim, de culoare alb imaculat, cu linii fine şi afişaj tip LED, putând seta programul dorit şi funcţia dorită.

Preţul maşinii de spălat INDESIT IWC 61051 nu este foarte mare şi este dat de tehnologiile şi funcţiile cu care este dotată, iar dacă îţi doreşti tehnologie în casa ta cu bani puţini, ţi-o recomand cu toată încrederea.