Fagor FE-6212A – marca de TOP din Spania

Maşina modernă de spălat rufe a fost inventată de inventatorul Lames King şi scoasă pe piaţă în anul 1851. Deşi era o maşină modernă de spălat rufe, acţiunea ei se făcea manual. Cu trecerea timpului, metoda a fost îmbunătăţită, a câştigat popularitate ajungând în timpurile noastre cu tehnologii şi funcţii  inovatoare. Compania Fagor din Spania, cunoscută la nivel european şi aflându-se pe locul 5 în topul european, a scos pe piaţă maşina de spălat rufe  Fagor FE-6212A, modernă, inteligentă, cu un design atrăgător şi tehnologii inovatoare.

Mașina de spălat rufe Fagor FE6212A face parte din clasa de eficienţă energetică A++ şi deţine tehnologia Saver System ce face ca aceasta să fie evaluată la cele mai mici clase consum energetic. O altă tehnologie  inovatoare este Variso Scan, ce are rolul de a regla consumul în funcţie de capacitate rufelor încărcate în maşina de spălat rufe. Sistemul ABS al acestei maşini de spălat rufe, are rolul de a asigura controlul balansului cuvei.

Încărcarea maşinii de spălat rufe Fagor FE6212A se face frontal şi are o capacitate de 6 kg. Consumul de energie electrică la spălare fiind de 0,78 kw/oră/ciclu de spălare iar cel  al apei fiind de 49 l/ciclu de spălare. Viteza de centrifugare este de 1200 rotaţii pe minut. Nivelul de zgomot la centrifugare este de 79 dB, iar nivelul de zgomot la spălare este de 59 dB, ceea ce o face destul de silenţioasă.

Fagor FE-7210A

Are un design modern, cu o carcasă de culoare alb imaculat, cu linii drepte, având etalat în partea de sus a carcasei display-ul digital cu afişaj LCD, pentru setarea următoarelor programe şi funcţii de spălare: programul mixt, spălare cu apă rece având un timp de spălare de 60 minute, funcţia de spălare întârziată de până la 24 de ore şi timpul rămas până la terminarea programului de spălare, spălare intensivă, pentru ca rufele să fie spălate eficient , program de spălare anti-şifonare pentru ca rufele să nu rămână pliate sau mototolite, putând fi mult mai uşor de călcat, program Fast de 30 de minute, destinat practic reîmprospătării rufelor, program Express de 15 minute pentru o spălare eficientă într-un interval de timp de 15 minute şi programul de stoarcere cu până la 1200 rotaţii pe minut, ce poate fi setat la un nivel de stoarcere dorit de tine.

Dimensiunile mașinii de spălat rufe Fagor FE6212A sunt de 85 x 59 x 55 cm şi poate fi încadrată cu mare uşurinţă în orice baie sau bucătărie, în funcţie de preferinţele fiecăruia, fără ca aceasta să incomodeze.

Preţul acesteia nu este foarte mare şi este dat de tehnologiile şi funcţiile pe care le deţine. Dacă îţi doreşti o maşină de spălat rufe inteligentă, care să nu coste foarte mult, îţi recomand mașina de spălat rufe Fagor FE6212A.

1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this.
Se încarcă...